1 טוחנים יחד את כל מרכיבי המרינדה במעבד מזון עד שמגיעים למרינדה במרקם גס. עוטפים את הנתחים ומשרים.
2 סוגרים בקופסה אטומה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות, ועדיף ל-24 שעות.
3 מניחים על הגריל וצולים כ-3 דקות מכל צד.
*טיפ לקנייה: מאחר שנתח של עוף יותר רגיש לחיידקים כמו סלמונלה, הפירוק שלו והנגיעה בו חושפים אותו יותר למצב בלתי רצוי. לכן מומלץ לקנות את הפרגיות במקום נקי ולהשתמש בהן עוד באותו היום.
המתכון באדיבות רונן פילוסוף, שף פרטי.