קציצות בשר וסלקניסיתם פעם לשדרג קציצות עם סלק? כדאי לכם - זה גם מוסיף יופי של טעם וגם הופך את המנה כולה לבריאה ומזינה יותר![]()
צילום: אסף רונן
|
המצרכים (3 מנות):לרוטב:
לתערובת הבשר:
לתוספת:
אופן ההכנה:1 קוצצים דק את הבצלים ומגררים את הגזר בפומפייה. 2 מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ. מוסיפים אליו את הגזר וממשיכים לטגן כ-3-5 דקות. 3 מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומוסיפים את הסוכר. 4 מוסיפים לסיר את המים החמים ואת העדשים הכתומות, ומביאים לרתיחה. לאחר שהרוטב רותח מוסיפים את התבלינים. 5 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומוסיפים חופן של מים ביד. מערבבים שוב ומעצבים לקציצות. מכניסים את הקציצות לסיר עם הרוטב המבעבע. מבשלים כ-35 דקות. 6 מכינים את האורז לפי הוראות היצרן (או איך שאתם אוהבים), ומגישים עם הקציצות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|