1 מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הפטריות כ-6 דקות עד שהן מזהיבות.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים בסיר קטן את החמאה, השמנת המתוקה והחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את קמח התירס והקמח הלבן ובוחשים עד שהתערובת מסמיכה (בערך 2 דקות). מסירים מהאש ומצננים.
3 מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את הפטריות המטוגנות ואת יתר המרכיבים לקבלת בלילה אחידה.
4 יוצקים לשקעים שבתבנית עד שני שלישים מגובהם. אופים כ-25 דקות עד להזהבה. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> עוד מתכונים של בני סיידא>> לכל המתכונים לשבועות