1 מצמצמים במחבת קטנה את רוטב הסויה עם רוטב הצדפות, הסוכר, המלח, קמצוץ מהשום והג'ינגר המגוררים ו-1 כף מהבצל ירוק (אותו קוצצים לטבעות).
2 מחממים היטב את השמן בווק, מוסיפים את הג'ינג'ר, השום, חצי מהבצל הירוק ומיד אחר כך את האיטריות המבושלות.
3 מקפיצים ומערבבים היטב.
4 מוסיפים אל תערובת המחבת הקטנה את האספרגוס, הבמיה, בקצ'וי, פטריות, עלי בזיליקום ומערבבים שוב בכדי שהרוטב יצפה את כל המרכיבים.
5 מוסיפים את הנבטים, הכוסברה, הצ'ילי ואת יתרת הבצל הירוק ומערבבים שוב. מבשלים כ-2 דקות נוספות תוך ערבוב מידי פעם.
6 הגשה: בצלחת עמוקה מניחים מהאטריות המוקפצות עם הירקות, מעל מניחים את נתחי הבשר, מעטרים בצ'ילי וכוסברה טריים. אפשר גם לקצוץ קשיו או בוטנים מלוחים מעל .