1 חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות מאוד.
2 קולפים את החצילים וחותכים אותם לקוביות.
3 מטגנים את קוביות החציל בשמן הבוטנים עד שהם מזהיבים, מוציאים אותם מהמחבת ומניחים במסננת על נייר סופג.
4 כותשים את כל התבלינים לתערובת גסה.
5 מערבבים את תערובת התבלינים עם חזה העוף החתוך, מוסיפים עוד שמן למחבת, ומקפיצים מעט את שמיניות הבצל.
6 אחרי כדקה מוסיפים את חזה העוף המתובל וממשיכים בהקפצה עוד 3-2 דקות על הלהבה הכי חזקה.
7 מוסיפים את מרק העוף ואת חלב הקוקוס. מתבלים במלח, בנוזל הדגים ובסוכר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את החצילים המוזהבים. מבשלים במשך כמה דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את עלי הנענע ואת מיץ הליים.
מגישים על אורז חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!