1 מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית. 2. בסיר עם שמן עמוק מטגנים את אצבעות הבטטה, עד שהן פריכות ושחומות מעט. מסננים. 3. חותכים את האנטרקוט לרצועות עבות. 4. מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם, מוסיפים את את הבצלים ומטגנים במשך כשלוש דקות. 5. מוציאם את הבצלים המטוגנים מן המחבת, משיבים אותה אל האש ומוסיפים את רצועות האנטריקוט, שום וג'ינג'ר ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבשר שחום יפה. 6. מחזירים למחבת את הבצלים, מוסיפים את הבטטות, את הרוטב ומערבים. מבשלים על להבה גבוהה, תוך עירבוב עד שהרוטב מסמיך. 7. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל תלתלי בצל ירוק.