לתבל את הטונה הטרייה במלח ופלפל גרוס , לחמם מחבת, להוסיף שמן. כאשר השמן חם, לצרוב את הטונה מכל צדדיה, כשבפנים היא נשארת נא. מורידים מהמחבת , מצננים ופורסים דק ככל האפשר בסכין פריסה.
לסלסלת התפוחים מגרדים תפוחי עץ עם הקליפה (בחלק העבה של הפומפיה) מערבבים את התפוחים עם חבילת נבטי ברוקולי, מתבלים במיץ לימון, ג'ינג'ר מוחמץ קצוץ + ג'ינג'ר טרי קצוץ + מי התחמיץ, מתבלים בפלפל ומלח. פורסים את הטונה הצרובה בשולי הצלחת ובמרכזה מניחים את סלסלת התפוחים.