המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2 טורפים בקערה סוכר, ביצים, וניל, מלח, שמן, שמנת חמוצה, מיץ, קליפת לימון וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ופיסטוקים ומערבבים רק עד שאחיד. שומרים בערך 2 כפות פיסטוקים קצוצים לפיזור בחלק העליון של העוגות. 4 יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 5 מפזרים את הפיסטוקים הקצוצים ששמרנו בצד. 6 אופים 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. הערות: * שומרים בכלי סגור במקרר עד שבוע, אך מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. * במקום פיסטוקים אפשר להשתמש בכל אגוז אחר שאוהבים.
לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
|