1 מכינים את האורז: יוצקים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפירות היבשים, מערבבים קלות ומוסיפים את האורז, המלח והפלפל. מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים. מבשלים כ-15 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש.
2 מעסים את העוף היטב בכל התבלינים – מבפנים ומחוץ.
3 ממלאים את העוף באורז המבושל, מניחים את התימין ועוטפים בנייר אלומיניום.
4 אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מסירים את נייר האלומיניום ואופים כשעה נוספת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לפסח