תבשיל עוף ואורזבריא, טעים ומזין – והכי ביתי שיש. מחלקים לקופסאות ומתמוגגים כל השבוע![]() |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר רחב וגדול משחימים את הכרעיים במעט שמן זית, מוציאים את העוף ומניחים בצד. 2 כותשים את זרעי הכוסברה וההל בעזרת מכתש ועלי או מערוך עד שיפתחו מעט ומוסיפים לסיר. 3 מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומערבבים עד שמזהיב, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט שמן זית, לאחר מוסיפים את החציל ומזהיבים אותו גם כן מספר דקות. 4 לאחר מכן, מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים מספר דקות. לאחר שהירקות התעטפו בשמן הזית והתבלינים מוסיפים את האורז המלא ומערבבים כך שכל הטעמים יתמזגו. 5 מניחים את הכרעיים בתוך התבשיל ומוסיפים מים עד כיסוי מלא של תכולת הסיר+ 2 סנטימטר. 6 מביאים את הסיר לרתיחה טועמים את נוזל התבשיל ומוסיפים מלח במידת הצורך, מכסים את הסיר היטב, מנמיכים את האש ומבשילים על אש קטנה 45 דקות. מורידים מהאש וממתינים כ-10 דקות נוספות. לאחר מכן מעבירים את תכולת הסיר לכלי הגשה גדול.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|