1 הבצק: מחממים בסיר חצי מכמות החלב, לטמפרטורת גוף, מוסיפים לסיר את המרגרינה, הסוכר והמלח. מחכים שהמרגרינה תימס, מערבבים היטב ומסירים מהאש. 2. מוסיפים את יתרת החלב לסיר, טורפים את הביצים ומוסיפים גם אותן יחד עם השמרים והקמח. מערבבים היטב לקבלת בצק אחיד. מכסים במגבת ונותנים לבצק לתפוח כשעה וחצי. 3. למילוי: חותכים את הבצלים לחצי ופורסים כל חצי לחצאי טבעות. 4. מטגנים במחבת את חצאי טבעות הבצל בשמן עד הזהבה. שומרים בצד. 5. טוחנים יחד את התבלינים. 6. מרדדים חצי מכמות הבצק המוכנה לאליפסה בעובי של 1 וחצי ס"מ בגודל של תבנית אפיה לתנור. משאירים שוליים ברוחב 4 ס"מ בצד הרחב של האליפסה. 7. מסדרים על הבצק שכבת בצל, שכבת פילה דג בעובי של 4 ס"מ ושוב שכבת בצל. בין השכבות מתבלים בתערובת התבלינים. 8. מכסים את שכבות הדג והבצל בשולי הבצק ומכסים במגבת לעשרים דקות כדי שהבצק יתפח. 9. מורחים את הבצק בביצה טרופה, זורים שומשום ואופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות במשך חצי שעה עד שהבצק מזהיב. 1. מוציאים מהתנור, מכסים שוב במגבת לחצי שעה. פורסים ומגישים חם. ניתן להגיש עם רוטב חזרת לבנה או פסטו.