המצרכים (2 מנות):לבצק:
לרוטב:
לבשר:
אופן ההכנה:1 הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת מרקם אחיד. לשים לכדור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. 2 הרוטב: מטגנים את השום ואת כל הפלפלים עד להשחמה. 3 מוסיפים את העגבניות המגורדות והכוסברה. מתבלים ומוסיפים את הציר. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות. 4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים במכונת פסטה לעלה דק וארוך. קורצים עיגולים. 5 הבשר: שמים את קוביות הבשר בסיר לחץ, מכסים במים ומוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי. מבשלים (בסיר לחץ) כחצי שעה. 6 מוציאים את הבשר וחותכים לקוביות קטנות מאוד. מערבבים עם השום, הכוסברה והעגבנייה. מוסיפים מלח, פלפל וחמוציות ומערבבים לתערובת אחידה. 7 שמים על כל עיגול בצק קצת מהמילוי, סוגרים לחצי ומחברים את שני הקצוות (לצורת טורטליני). מעבירים לסיר עם הרוטב ומבשלים 10 דקות. 8 מגישים בצלחת עמוקה. אפשר לפזר כוסברה קצוצה טרייה מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|