מאפה פיצה איטלקי עם מילוי עגבניות וגבינותאם הייתם אומרים לנו שהמצאתם סוג של פיצה, רק שהיא מושחתת יותר מהמקור - כנראה היינו צוחקים לכם בפרצוף. והנה רצה הגורל ופגשנו אחת כזו בעצמנו, ועכשיו אנחנו מאוהבים עד האוזניים השמנמנות שלנו
אינס שילת ינאי
| מאסטר שף, שסטוביץ
| פורסם 28/11/17 09:30
![]()
צילום: בבושקה הפקות, מאקו |
המצרכים :לבצק (2 פיצות בינוניות):
למילוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים בקערה קמח, שמרים יבשים וסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה כוס אחת של מים, שמן ומלח. 2 מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה את שליש כוס המים הנותרת. לשים עד שנוצר בצק גמיש. 3 יוצרים מהבצק כדור, מקמחים קלות ועוטפים באופן רופף בניילון נצמד. מתפיחים כ-40 דקות. 4 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ומסדרים אותם בצורת טבעת סביב תבנית עגולה או מחבת שמתאימה לתנור. 5 מערבבים את כל מרכיבי המלית, ומסדרים במרכז. 6 מורחים את כדורי הבצק בביצה טרופה ומניחים להתפחה נוספת של 15 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. 7 אופים כ-25 דקות, עד הזהבה יפה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|