1 מניחים עלי ג'לטין בקערית עם מים לכיסוי למשך 5 דקות עד שהעלים רכים.
2 יוצקים לקלחת 75 מ"ל (5 כפות) שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. מכבים את האש. סוחטים את עלי הג'לטין, מוסיפים לשמנת ומערבבים עד שהעלים נמסים לתוכה. מצננים לטמפרטורת החדר.
3 מעבדים חמאה במעבד מזון למרקם קרמי. מוסיפים גבינת פטה ומעבדים למרקם אחיד. מוסיפים גבינה לבנה ומעבדים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לקערה.
4 מסננים את השמנת עם הג'לטין המומס דרך מסננת דקה ומוסיפים לתערובת הגבינות. מערבבים למרקם אחיד.
5 מקציפים את יתרת השמנת לקצפת יציבה ומקפלים בעדינות לתערובת הגבינות.
6 יוצקים או מזלפים את הקרם לכלי הגשה, מקפיאים שעה (לזירוז הקירור) ומעבירים למקרר עד ההגשה.
לפני ההגשה: מחממים דבש (לא מביאים לרתיחה!) ויוצקים כף לכל כלי הגשה. מפזרים מעל פיסטוקים מקורמלים (ראו מתכון בהמשך) ומעט עלי תימין.
* במקום עלי ג'לטין אפשר להשתמש באבקה (ממירים ביחס 1:1) בצורה הבאה: שמים אבקת ג'לטין בקערה עם מים (על כל שקית שמשקלה 14 גרם משתמשים ב-1/4 כוס מים) וממתינים כמה דקות עד שגרגרי הג'לטין סופחים את המים ותופחים. מחממים את התערובת כמה שניות במיקרוגל או מעל בן מארי ובודקים אם הג’לטין נמס. אם לא, מחממים עוד כמה שניות עד שהוא נמס לגמרי אך לא מתחמם מדי. מוסיפים את הג'לטין המומס מייד לנוזל החם ומאחדים בין התערובות.
לפיסטוקים מקורמלים:
1 ממיסים סוכר בסיר קטן עם מים ומבשלים כ-7-5 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
2 מוסיפים פיסטוקים ומערבבים עד שהפיסטוקים מצופים לגמרי בקרמל.
3 משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (או על משטח משומן) ומצננים לטמפ’ החדר.
4 מרסקים לפירורים גסים במעבד מזון בפולסים או במכתש ועלי. במהלך הריסוק אפשר להוסיף מעט הל טחון. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.