לחם שום מהיר עם הפתעותתמיד כיף לנשנש לחם שום לפני הארוחה, אבל הגרסה הזאת מקורית במיוחד: חוץ משום שילבנו בלחם הפריך הזה גם גבינה מלוחה או גבינת פטה, ולא תאמינו איזה הבדל זה עושה
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכניסים את כל המצרכים, למעט הלחם, למעבד מזון - ויוצרים משחה.
2 פורסים את הלחם ל-12 פרוסות, אבל חשוב לא לחתוך עד הסוף: הלחם צריך להישאר מחובר בחלק התחתון שלו.
3 פותחים כל פריסה ומורחים בנדיבות ממשחת החמאה או המרגרינה. את יתרת המשחה מורחים על החלק החיצוני של הלחם.
4 עוטפים את כל הכיכר בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> ומה לעיקרית? הקציצות הכי טעימות בעולם. מספיק טוב? |