1 ממליחים את הדגים ומכניסים למקרר ל-24 שעות. 2. מניחים בסיר (או שניים) את טבעות הדגים, הבצלים והגזר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר. מבשלים כשעה ו-20 דקות. בזמן הזה מכינים את עיסת הקציצות: 1. מערבבים את כל חומרי הקציצות עם הדגים הטחונים. 2. יוצרים קציצות קטנות ומניחים על טבעות הדגים שבסיר. 3. מבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה ברתיחה עדינה. 4. מכבים את האש, ומוציאים את כל הדגים למגש. 5. מכניסים לכל טבעת דג קציצה, ומקשטים בגזר. 6. אוכלים למחרת היום עם חזרת.