1 מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבשר והשומן. מטגנים עד שהבשר עשוי ומוסיפים את התבלינים. מערבבים ומניחים בצד שיתקרר מעט.
2 על גבי עלה סיגר עגול, מניחים בכפית מעט מן מהתערובת.
3 מקפלים את העלה לחצי, כלפי מעלה ומגלגלים באופן מהודק מימין לשמאל.
4 סוגרים בעזרת "דבק" (כמות זהה של קמח ומים) את הפינה ומהדקים.
5 מחממים שמן בסיר קטן (שמן בגובה 5-6 ס"מ).
6 כשהשמן חם, טובלים את הקונוסים כשהיד מחזיקה בקודקוד שלהם ומשטחים את התחתית שלהם.
7 אוחזים כ- 10-15 שניות ועוזבים את הפסטל אל השמן.
8 מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים מהשמן אל נייר סופג.
9 טובלים את צד הפרח בסילאן ומיד באבקת הבונדוקים עם אבקת הסוכר והתבלין.
10 מניחים בצלחת הגשה כ-6-7 פרחים לפחות.