1 בכלי אפייה קטן לכלוא בנייר אפייה את מרכיבי ה"תנור".
2 לסגור את הנייר מלמעלה ולהכניס לתנור חם (200 מעלות) למשך 50 דקות.
3 לבשל את הבורגול עם כוס המים בסיר קטן ומעט שמן.
4 לטגן במחבת את הבצל עם כפית הסוכר, להוסיף את הצימוקים, הצנוברים, פטריות הכמהין הגזר, הקינמון, זרעי הכוסברה והפלפל השחור.
5 לאחר איחוד החומרים להוסיף פנימה את הבורגול המבושל ולתבל כרצוי.
6 להניח על אש קטנה ולהוסיף את קוביית המרגרינה.
7 לכבות את הגז.
8 לרוקן את התאנים ולמלא כל תאנה בבורגול המבושל.
9 להגיש בצלחת את נתחי העוף ולצידם אשכול ענבים גדול – עליו לסדר בדירוג את התאנים הממולאות.