אופן הכנת הבצק:
1 ממיסים את השמרים בכוס מים יחד עם הסוכר.
2 מערבבים במעבד מזון את הקמח, שמן הקנולה המלח והמים יחד עם השמרים עד שהתערובת הופכת לכדור בצק אחיד.
3 שמים את הבצק בצד בתוך קערה עם קמח. עוטפים בניילון נצמד ומניחים ל- 30 עד 45 דקות.
אופן הכנת הפיצה והרוטב:
4 מוציאים את הבצק מהקערה ולשים מספר דקות.
5 מחלקים את הבצק ל- 6 כדורים ומשטיחים כל כדור לעיגול בצק בעובי 1 ס"מ. לאחר מכן, מניחים בצד בתוך תבנית אפייה משומנת.
6 מטגנים את קוביות העוף בשמן הזית ומעבירים לקירור בתוך קערה.
7 מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב.
8 מערבבים 2 כפות רוטב יחד עם העוף.
הרכבת המנה:
9 מורחים על כל עיגול בצק 2 כפות רוטב ומפזרים מעל את קוביות העוף.
10 מוסיפים גבינת מוצרלה מגורדת, גזר, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים.
11 אופים בתנור כ- 15 עד 20 דקות ב- 180 מעלות.
אופן ההגשה:
מניחים כל מנת פיצה על צלחת אישית ומפזרים מעל את עלי הכוסברה.