1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את פרוסות הבצל, העגבניות והשום כ-6-7 דקות.
2 מוסיפים לסיר את נתחי העוף ובמשך רבע שעה צורבים היטב כל נתח משני צדדיו עד לקבלת הזהבה עמוקה.
סיר עוף עם קישואים ותפוחי אדמה (ועגבניות ובצל) | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 מוסיפים לסיר את פלחי תפוחי האדמה ופרוסות הקישואים ואת התבלינים.
4 מוסיפים לסיר כ-3 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומורידים לאחר מכן ללהבה נמוכה-בינונית.
5 מבשלים שעה וחצי (אפשר גם שעה ורבע). במידה שנותרו הרבה נוזלים בסיר - מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב עד הסמכה.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
סיר עוף עם קישואים ותפוחי אדמה. תנו לו להתבשל בכיף שלו | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!