1 ממליחים ומפלפלים את הנתחים.
2 יוצקים מעט שמן זית לסיר ברזל כבד, ומשחימים את הנתחים משני הצדדים. מוציאים את הנתחים ומניחים בצד.
3 מוסיפים לאותו סיר את ירקות השורש (כולל הגזר) ומאדים כ-8-7 דקות. מוסיפים את שיני השום והבצל, העגבניות והרסק.
4 מניחים את נתחי הבשר על הירקות המאודים והבצלים.
5 מוסיפים את היין והמים, מלח ופלפל, תימין ועלה דפנה. מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה.
6 מבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה. לקראת סוף הבישול מוודאים שיש מספיק נוזלים. אם יש יותר מדי נוזלים מצמצמים אותם בסיר פתוח.
7 הגשה: מניחים כל נתח עגל במרכז הצלחת, ומפזרים את ירקות השורש, הבצלים והשומים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה