1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 ממיסים את השוקולד והחמאה בשיטת בן מארי – מניחים אותו בקערת מתכת מעל סיר מלא מים רותחים ומערבים בעדינות עד שמתקבל נוזל שוקולדי אחיד וחלק. במקביל מקציפים את החלבונים עם שליש כוס סוכר, עד שנוצר קצף נפוח ויציב.
3 מוסיפים לתערובת השוקולד את החלמונים ושליש כוס סוכר ומקפלים עד שהתערבות אחידה. מקפלים פנימה את הקצף ומוסיפים שני שליש מכמות אגוזי המלך.
4 יוצקים חצי מהתערובת לתבנית עגולה בקוטר 24 ומכניסים לתנור לכ-30 דקות, עד שהעוגה מקבלת קרום חום בהיר עם קצת פסים. מוצאים את העוגה ומקררים כשעה. מורחים מעל את שארית התערובת ומפזרים אגוזים.