1 מכינים את המילוי: מטגנים את הבשר ("סוגרים" אותו), מוסיפים את הבצל, עלי הדפנה והתבלינים ומבשלים הכל יחד כשעה וחצי (בלי להוסיף נוזלים). 2. מצננים, מסננים וטוחנים הכל ביחד. 3. לשים את חומרי הבצק ביד עד לקבלת בצק אחיד במשך 6-7 דקות. 4. מרדדים את הבצק לעובי של חצי סנטימטר, ויוצרים עיגולים בקוטר כ-8 ס"מ. 5. לוקחים כפית מהתערובת ומניחים באמצע של כל עיגול. מקפלים לשניים וסוגרים בצורת פרח. 6. מבשלים במים רותחים עם קצת שמן כ-5 דקות, עד שהקרעפלך צפים. מוציאים, מצננים ואוכלים. ניתן לטגן את הקרעפלך אחרי הבישול, או לחמם אותם בתוך מרק שתי דקות.