1 משרים את האורז במים קרים כשעה וחצי ומסננים. 2. מסירים את ראשי הפלפלים, שומרים את המכסים בצד. מנקים את הפלפלים מזרעים. 3. מערבבים את האורז המסונן יחד עם שאר מרכיבי המילוי. 4. ממלאים את הפלפלים בתערובת וסוגרים עם המכסים. 5. מניחים את הפלפלים הממולאים בסיר עמוק ורחב. 6. בקערה עמוקה מערבבים את מרק העוף עם העגבניות הטחונות וקוביות העגבנייה. ושופכים את הרוטב מעל הפלפלים הממולאים כך שיכסה אותם היטב. 7. מעבירים את הסיר לכיריים ומביאים אותו לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים חצי שעה או עד שהאורז מוכן. 8. מוסיפים את הבירה ומבשלים עשר דקות נוספות ללא מכסה. מגישים חם כמנה ראשונה יחד עם הרוטב.