1 טוחנים את הדג במעבד מזון. מעבירים את הדג הטחון לקערה ומערבבים אותו עם הבצל, עשבי התיבול הפלפל החריף, גרגירי הכוסברה, המלח והפלפל.
מתכונים לראש השנה
2 מכינים מהתערובת קציצות מאורכות.
3 מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה או בטאג'ין. מכניסים פנימה את השום והכמון ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את האריסה ומבשלים יחד עוד דקה. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל עוד דקתיים. מוסיפים כשני ליטר מים ומביאים לרתיחה.
4 מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים יחד על להבה נמוכה כשעה.
5 מוסיפים לרוטב את הקציצות ומבשלים במשך 15 דקות. מפזרים את הכוסברה ומגישים.