1 שמים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מעבירים למשטח עבודה ולשים מספר דקות עד גמישות. עוטפים בניילון נצמד ומשהים למשך 20 דקות לפחות לפני שימוש.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות. שמים את קוביות הדלורית בתבנית אפייה ומפרים עליהן מעט שמן זית, מלח ופלפל. אופים בתנור במשך כ-20 דקות, עד שהדלורית מתרככת.
4 מועכים את הדלורית במעבד מזון או עם ממחה ידני ומחזירים לייבוש בתנור למשך 10 דקות נוספות.
5 מערבבים את הדלורית יחד עם שאר מרכיבי המלית, טועמים ומתקנים תיבול.
6 מעבדים פיסה מהבצק לעלה דק (עובי מספר 7) במכונת פסטה. חותכים את העלה לריבועים בגודל שווה. במרכז כל עיגול שמים כפית מהמלית ומברישים את קצוות הבצק במעט מים.
7 שמים על גבי המלית עלה נוסף ומהדקים היטב את הרביולי כך שלא ישארו בו בועות אוויר.
8 קורצים מהרביולי המוכן צורה של עיגול בעזרת חותכן. מניחים את הרביולי המוכנים על משטח מקומח קלות וממשיכים באותו אופן להכנת רביולי נוספים.
9 מכינים את הרוטב: במחבת גדולה ממיסים חמאה עם עלי מרווה ומחממים על אש בינונית עד שהחמאה משחימה מעט, מתבלים במלח ופלפל.
10 מרתיחים מים בסיר גדול, ממליחים ומוסיפים מעט שמן זית. כאשר המים רותחים מוסיפים את הרביולי ומבשלים כ-4 דקות.
11 מעבירים את הרביולי המוכנים היישר למחבת עם הרוטב ומערבבים עד שהרוטב עוטף את הרביולי.
12 מגררים בפומפיה את קוביות השוקולד ומוסיפים למחבת. מערבבים קלות עד שהשוקולד נמס ועוטף את כל הרביולי.