1 מטגנים בסיר רחב את הבצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הסילאן וכוס מים רותחים, מערבבים ומוסיפים את התבלינים.
2 מניחים להתבשל על אש נמוכה, ובינתיים מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
4 חולטים במים רתוחים את עלי המנגולד (שופכים מים רתוחים על עלי המנגולד), מסננים ומקררים.
5 מניחים את העלה על משטח עבודה. לוקחים כף מתערובת הבשר מניחים בחלק העליון של העלה, מקפלים פנימה את הדפנות החיצוניות ומגלגלים את העלה. מניחים בסיר וחוזרים על אותה פעולה.
6 מביאים את הסיר לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 30 דקות.
7מי שרוצה להוסיף קצת חמיצות לתבשיל יכול להוסיף כוס יין אדום, או לחילופין, לסחוט לימון מעל הממולאים בסוף הבישול.