המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מסננים את התירס ומערבבים עם שאר חומרי הבלילה. 2 נותנים לבלילה לנוח במסננת מעל קערה 10 דקות. 3 מחממים מחבת, מוסיפים שמן כך שיכסה את כל פניה ומניחים גם לו להתחמם. 4 יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת כף, משטחים ומעגלים קצוות. 5 מטגנים עד שהבלילה מתייצבת ומקבלת צבע, והופכים. מטגנים את הצד השני, ומוציאים לנייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב סויה בצד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|