לשבקיה:
1 לשים את כל מרכיבי הבצק בעזרת וו לישה במיקסר עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק (אם יש צורך מוסיפים מעט קמח).
2 מחלקים ל-3 כדורים שווים ומניחים במגש למשך כחצי שעה.
3 פותחים כל כדור בצק לעלה בגודל 30X20 ס"מ ומגלגלים את הבצק לרולדה מאורכת. מניחים בצד לעוד כ-20 דקות.
4 חותכים את הרולדה לקוביות שוות ברוחב 3-4 ס"מ.
5 בעזרת מערוך מרדדים כל קובייה לעלה דק ומאורך, חורצים 7-8 פסים רוחביים בעזרת גלגלת זיגזג.
6 מרימים בעדינות את הרצועות האי זוגיות (1/3/5/7 בעזרת אצבעות היד (רצועה על כל אצבע) ובתנועת היפוך עדינה הופכים את השבקיה על משטח העבודה כשהיא מסולסלת בצורת פרח.
7 מחממים שמן עמוק בסיר קטן ומניחים בתוכו רינג בקוטר -8 ס"מ. כשהשמן חם (לא מידי) מכניסים לתוכו את השבקיה, בשלב זה היא תתנפח ותקבל את צורתה. ברגע שחלקה התחתון מזהיב, יש להפוך להזהבת הצד הנוסף ולהוציא לנייר סופג.
לסביצ'ה:
8 בקערה גדולה, מערבבים היטב ובעדינות בעזרת הידיים את כל מרכיבי הסביצ'ה המרוקאי.
להגשה:
1 מניחים בצלחת הגשה שבקיה אחת ומעליה מניחים מתערובת הסביצ'ה.
2 מפזרים מעל כמה גרגירי קוסקוס בודדים לקישוט, מוסיפים מעט גרידת לימון על פסגת המנה ומניחים 2-3 צ'יפס מרווה מעל הכל.
3 מזליפים מעט שמן זית מעל המנה ומגישים.