30-40 יחידות עלי גפן טריים (אם אין - צנצנת עלי גפן מסוננים היטב ושטופים במים חמים 3 פעמים)
100 גרם משמשים יבשים
100 גרם שזיפים יבשים מגולענים
100 גרם צימוקים רגילים, חמוציות או דובדבנים מיובשים
50 גרם צימוקים קטנים
2 חבילות שמיר
1/2 כוס אורז יסמין לא מבושל
כורכום
מעט שמן רגיל
5-8 שערות זעפרן
1.5 כוס מים
כחצי כוס סוכר לפי הטעם
קינמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מניחים את כל מצרכי המילוי בקערה ומערבבים היטב. 2. מניחים את עלי הגפן על משטח העבודה. 3. ממלאים כל עלה בשתי כפות גדולות מהמלית, סוגרים את צדי העלה ומגלגלים. 4. מסדרים בסיר, מוסיפים את השמן, המים והסוכר, ומבשלים על אש נמוכה כ-3 שעות.