1 מגרדים את הקליפה של הלימון (רק את החלק הצהוב) וסוחטים 30 מ"ל מיץ.
2 בעזרת מיקסר מקציפים את החמאה, המרגרינה, הסוכר, משחת הווניל והמלח כ-10 דקות.
3 מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף.
4 מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה. מוסיפים לתערובת בהדרגה בכל פעם מעט מתערובת הקמח ואבקת האפייה ומעט מחלב הקוקוס, וממשיכים לערבב. כך עד גמר החומרים, ועד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את המיץ וגרדת הלימון, ומערבבים שוב.
5 מרפדים 3 תבניות אפייה בנייר אפייה. בעזרת 2 כפות יוצרים כ-20 ערימות קטנות על כל תבנית. חשוב להשאיר מקום בין עוגייה לעוגייה, כי הבצק מתפשט בזמן האפייה.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות.
7 מכינים את המילוי: מגרדים את קליפת הלימון (רק את הצהוב) וסוחטים כף מיץ.
8 מקציפים את החמאה יחד עם גבינת המסקרפונה, ומוסיפים את אבקת הסוכר בהדרגה. מוסיפים את גרדת ומיץ הלימון.
9 מניחים מהמלית על עוגייה אחת, ומכסים בעוד עוגייה.
10 לוחצים מעט, וטובלים בסוכריות הפנינה הצהובות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!