1שוטפים את הבמיה במסננת תחת מי ברז ומסננים.
2 במחבת גדולה ורחבה מחממים את השמן, מטגנים את שוקי העוף עד הזהבה, מוציאים ומניחים על צלחת.
3 מטגנים את הבמיה כ-3 דקות מוציאים ומניחים בצד.
4 בסיר רחב מחממים שמן, מוסיפים שום, עגבניות, עגבניות מרוסקות, ומבשלים כ-20 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים פפריקה, ומים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את שוקי העוף, הבמיה, סוכר, מלח ותבלינים, מנענעים קלות את הסיר ומבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה בסיר מכוסה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה