1 הבצק: מחממים את המים עם הדבש בסיר קטן, עד שהדבש נמס. מצננים עד לטמפרטורת החדר.
2 מעבירים את כל חומרי הבצק לקערה, ולשים במיקסר עם וו לישה 10 דקות.
3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.
4 לוקחים חישוק של תבנית קפיץ 28 ס"מ או רינג באותה מידה, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 יוצרים מהבצק 16-18 כדורים בגודל שווה, ומסדרים בתוך הרינג. מניחים לתפוח עוד חצי שעה.
6 מברישים את החלה בביצה הטרופה, ומפזרים את השומשום או הפרג.
7 אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מתכונים לראש השנה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!