פוקצ'ה עם פלפלים חריפים וטונהבטח כבר הכנתם פוקצ'ה אחת או שתיים בחייכם, אבל הנה טוויסט טעים שיקפיץ אותה לגבהים חדשים - פלפלים חריפים בשני צבעים, טונה לימונית, בצל, תימין וגבינת פרמזן. אתם חייבים לנסות את זה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק
לתוספות
אופן ההכנה:1 במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים, סוכר ומלח. 2 במהירות בינונית מוסיפים את המים ומערבלים 3 דקות. מוסיפים את שמן הזית ומערבלים 10 דקות נוספות - עד שהבצק אחיד וחלק. 3 מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים למשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו. 4 חוצים את הבצק ל-2 ויוצרים צורה אובלית או עיגולים. מניחים להתפחה נוספת של חצי שעה. 5 מפזרים מעל את הבצל, הפלפלים החריפים (בעדינות למי שלא אוכל חריף), התימין והטונה, ומזלפים מעל שמן זית. 6 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שמזהיב. 7 מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן. ספרו לנו מה מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס >> בפעם הקודמת הכנו פסטת בריאות עם טונה וירקות>> קפה קר ב-5 דרכים טעימות |