1 יוצרים חתך בסכין חדה לאורכו של כל תמר ומוציאים את הגלעין.
2 מערבבים את כל מרכיבי המילוי, וממלאים את התמרים המגולענים.
3 הרוטב: מטגנים את הבצל והכרישה בסיר רחב ונמוך שניתן להכניס לתנור, עד שהם מתקרמלים (כ-20 דקות על אש בינונית). מוסיפים את הסלרי והבצל הירוק, מערבבים ומטגנים 2 דקות נוספות.
4 מוסיפים קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור מערבבים ויוצקים את המים. מביאים לרתיחה.
5 מכניסים את התמרים הממולאים לרוטב כשהפתח עם המילוי פונה כלפי מעלה. מבשלים שעה על אש נמוכה.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות ומעבירים את הסיר פנימה להשחמה של 15-20 דקות.