1 מטגנים את הבצלים במעט שמן קנולה בסיר גדול ורחב עד להשחמה. מוסיפים את יתר המרכיבים, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 3 וחצי שעות.
2 בינתיים מכינים את הבצקניות: מערבבים את הקמח עם המים הרותחים, הביצים, המלח והפלפל השחור לבצק חלק, גמיש ונוח לעבודה (אם צריך ניתן להוסיף כף קמח). עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
3 בינתיים ממלאים סיר גדול עם מים וכף גדושה של מלח. מביאים לרתיחה.
4 מוציאים את הבצק מהמקרר. צובטים מהבצק חתיכות בגודל של גולה, זורקים למים ומבשלים 6 דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת לתוך קערה משומנת מעט, כדי שלא יידבקו. חוזרים על הפעולה עד שהבצק נגמר.
5 מגישים את הבצקניות עם הבשר.
בסוף השבוע הקרוב (חמישי ושישי, 28-29.1) יתקיים ספיישל אוכל אשכנזי בכל סניפי סוליקה ובאתר.
>>לתפריט המלא והזמנות
סוליקה. איינשטיין 7 ואבא אחימאיר 19, תל אביב | חבצלת השרון 35, הרצליה. 03-9595525