1 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עד לקבלת עננים לבנים ועמידים.
2 בקערה נפרדת מקציפים את הסוכר, החמאה והחלמונים עד לקבלת התערובת אחידה.
3 מוסיפים לחלמונים את החלב ומערבבים. מוסיפים את התפוחים, הצימוקים, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות.
4 מקפלים את התערובת לתוך קצף החלבונים, ויוצקים ל-10-12 כלי חרס או מנז'טים גבוהים.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 30-35 דקות, עד שסכין שננעץ בעוגות יוצא יבש עם מעט פירורים.
6 מרטיבים כל מאפה במעט מייפל ומניחים לצינון.
7 לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!