1 מבשלים אורז ומשאירים אותו בסיר עם מכסה סגור 10 דקות לפחות 2. מערבבים את האורז עם הגבינות וביצה אחת ומוסיפים מלח 3. בידיים רטובות יוצרים לביבות 4. טובלים כל לביבה בקמח, ביצה ופירורי פנקו 5. מטגנים בשמן בגובה כ- 1 ס"מ לפחות, משני הצדדים עד להזהבה קלה ומוציאים לנייר סופג
מכינים את הרוטב: 1 במעבד מזון מרסקים יוגורט עם 2 מלפפונים, עלי בזיליקום ומלח
הגשה: 1 מכסים צלחת ברוטב ועליו שמים את הלביבות או מגישים את הלביבות ולצידן בכלי מתאים את הרוטב.