להכנת הלחם:
1 מערבבים את כל מרכיבי הלחם בקערת מיקסר ולשים בוו לישה 10. מניחים בצד להתפחה.
2 מרדדים את הבצק, משמנים קערה קרמית, כשהיא הפוכה, בשמן קנולה ועוטפים אותה בבצק.
3 מכניסים את הקערה העטופה בצק לתנור חם על 200 מעלות למשך 15 דקות.
להכנת הדג:
1 כותשים את כל מרכיבי הפלפל צ'ומה יחד במכתש ועלי לכדי מחית.
2 מחממים מעט שמן בסיר דגים ומוסיפים את הפלפל צ'ומה. מערבבים כדקה.
3 מוסיפים 2 כוסות מים, רסק, רוטב צ'ילי פיקנטי, סוכר, כמון, מיץ מלימון וממליחים לפי הטעם. מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך.
4 חותכים את הדג לשלושה חלקים שווים ומכניסים לסיר מבשלים כ-10-15 דקות על אש קטנה.
להרכבת המנה:
מפרידים בזהירות את הלחם מהקערה, הופכים אותה וממלאים אותה ברוטב ובשתי חתיכות דג.