המלבי:
1 יוצקים את המים לכוס, מפזרים את הג`לטין על גבי המים ומניחים בצד.
2 בינתיים יוצקים לסיר קטן 450 מ"ל חלב, ואת כמות הסוכר.
3 מבשלים ביחד עד שהסוכר נמס לחלוטין ומביאים לרתיחה.
4 מנמיכים את הלהבה, ממיסים את הקורנפלור לחלוטין ביתרת כמות החלב, ומערבבים לתוך הסיר.
5 מבשלים את התערובת כמה דקות תוך ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה למרקם של דייסה.
6 ממיסים את הג`לטין שהנחנו בצד במיקרוגל, מחממים כמה שניות בכל פעם תוך עירבוב, עד לקבלת נוזל חלק לגמרי.
7 מוסיפים את הנוזל לתוך הסיר ובוחשים. מטפטפים פנימה מעט מי ורדים לפי הטעם.
8 יוצקים את התערובת לכלים אישיים ומעבירים לקירור ללילה.
הקישוט:
9 מכינים שערות קרמל: מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומניחים במרכזו מערוך. מכינים מטרף (מקצף) ידני בהישג יד.
10 יוצקים את הסוכר ואת המים לסיר קטן, מבשלים ביחד עד שהסוכר נמס לחלוטין. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת קרמל.
11 טובלים את המטרף בקרמל החם ומזיזים אותו הלוך ושוב במהירות מעל למערוך עד לקבלת שערות קרמל דקיקות. ממשיכים כך עד לתום כל כמות הקרמל.
12 אוספים את שערות הקרמל בעדינות, מחלקים אותן למספר המנות ומסדרים אותן לצורה הרצויה.
13 מטפטפים על כל מנה כמה טיפות של דבש.
14 מפזרים מעט פיסטוקים קצוצים, מניחים מעט שערות קרמל על כל מנה, ומגישים ליד תאנה בשלה.