עלות: כ-53 שקלים
1 מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את השום ואחרי מספר שניות את רסק העגבניות. מערבבים.
2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הסוכר, התבלינים וכוס המים, ומבשלים על אש נמוכה.
3 בנתיים מכינים את הירקות: מרוקנים את הפלפלים, הקישואים והחצילונים מהמילוי ומניחים אותם בצד.
4 מערבבים בקערה את שאר מצרכי המילוי. כאשר התערובת אחידה, ממלאים את הירקות איתה. מניחים את הירקות בסיר עם הרוטב, ומוודאים שהוא מכסה את הירקות. במידה ולא, מוסיפים מים.
5 מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום. מבשלים ברוטב כ-35-40 דקות עם מכסה סגור.