במיה ברוטב עגבניותתוספת צמחונית נהדרת, שאפשר להגיש עם אורז או פירה![]()
צילום: hadasit, shutterstock
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והבמיה כ-5 דקות, מבלי שהבצל ישחים. ממליחים. 2 מוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף כפית אחת של רסק עגבניות מקופסה להדגשת הצבע). 3 מוסיפים לתבשיל מים עד כיסוי הבמיה ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים חצי שעה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|