עוגת קינמון, קפה ופקאן סיניפורים כבר כאן, ואנחנו יודעים שאין לכם יותר מדי זמן להשקיע במתוקים לשבת. בדיוק מהסיבה הזו פנינו לקרן אגם כדי שתדאג לנו לעוגה שתהיה גם מהירה וגם מוצלחת. התוצאה כאן לפניכם ואתם לגמרי רוצים להשוויץ איתה
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :(תבנית עגולה או תבנית פרח בקוטר 24 ס"מ):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 טורפים היטב בקערה את הביצים, הסוכר והשמן. 3 מוסיפים יוגורט, חלב, קפה ותמצית וניל, ומערבבים שוב. 4 מוסיפים מלח, קמח, שקדים, אבקת אפייה וקינמון, ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מוסיפים את הפקאנים הקצוצים ומערבבים מעט. 6 אופים כ-30-35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. >> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |