1 מחממים בסיר שטוח את השמן. מטגנים את הבצל והגמבה עד שהם מזהיבים. מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים מספר שניות מכל צד עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
2 מוסיפים את האורזו. מערבבים בעדינות עם הדג והירקות. מוסיפים את המים עם הזעפרן ואת הציר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהפתיתים מבושלים היטב וכל הנוזלים נספגו, כ-20-30 דקות.
3 אם משתמשים בסיר שנכנס לתנור, מפזרים את הגבינה המגורדת מעל התבשיל וצולים מתחת לגריל מספר דקות עד שהגבינה ניתכת ומשחימה. אם לא מעבירים את התבשיל לתבנית חסינת חום וממשיכים באותו אופן.