1 מרוקנים את כל הירקות תוך שמירה על ה"ראשים".
2 מחממים בסיר מעט שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ.
3 מוסיפים בשר טחון, כוס אורז, רבע כוס מים, שתי כפות שמן, כפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כפית פפריקה.
4 מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.
5 דוחסים את התערובת לתוך הירקות המרוקנים ועליהם מניחים את ה"ראשים".
6 מניחים את הממולאים בסיר, צמודים אחד לשני.
7 להכנת הרוטב: מערבבים 5 כפות של רסק עגבניות, כף שמן, חצי כפית פפריקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כוס מים. מערבבים היטב ושופכים על הירקות.
8 מבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית.