1 מכינים את הבסיס: בסיר ועל חום נמוך, ממיסים חמאה ושוקולד חלב. בוחשים מדי פעם.
2 מעבירים את הגרנולה לשקית נקייה, ובעזרת מערוך שוברים אותה לחתיכות קטנות.
3 מערבבים את החמאה והשוקולד המומסים יחד עם הגרנולה והאגוזים המסוכרים, משטחים בתוך התבנית ומהדקים היטב.
4 מכינים את תערובת הגבינה: מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה יחד עם מקל וניל שחוצים לאורכו ומשחררים ממנו את הגרגרים. מוסיפים גם את השוקולד הלבן ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מצננים את התערובת.
5 מוציאים את מקל הווניל, ומערבבים את קרם השוקולד יחד עם הגבינה הלבנה עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מוזגים מעל בסיס העוגה, ומקררים למשך 6 שעות לפחות, רצוי לכל הלילה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!