מאפה שמרים מפינלנדהישר מארצות הקור, קבלו את המאפה האולטימטיבי![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק, עד לקבלת בצק רך ונעים שלא נדבק לידיים. מתפיחים שעה, או עד שהבצק מכפיל את עצמו. 2 מרדדים למלבן בעובי 1/2 ס"מ, אותו מורחים בחמאה ומפזרים עליו את הסוכר והקינמון. 3 מגלגלים את המלבן לנקניק, ופורסים אותו לפרוסות בעובי 1/2-1 ס"מ. 4 מעמידים כל פרוסה על הצד, ובעזרת שיפוד לוחצים על אמצע הפרוסה, כך שהצדדים יחשפו. 5 מתפיחים לעוד חצי שעה, מברישים בחלמון, ומפזרים סוכר גבישי מעל. 6 אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 8 עד 10 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|