1 לשייק: שמים את כל המצרכים בבלנדר וטוחנים לקבלת שייק. מוסיפים עוד מיץ אשכולית או מים לדילול אם סמיך מדי.
2 להגשה: לוקחים את התפוח ומסירים לו את החלק העליון. שומרים בצד. מכניסים רינג בקוטר שנכנס בתפוח ומרוקנים את התכולה שלו ליצירת כלי לקיבולת המיץ (שמים לב לא לרוקן את התחתית שלא יהיו חורים. מוציאים את הרינג ומשפשפים את התפוח במיץ לימון על מנת שלא ישחיר. יוצקים פנימה את השייק. עושים חור בכובע (החלק העליון) של התפוח ומכניסים קש שיבלוט כ-8 ס"מ. שמים את גבעול הנענע בתך החור לקשית. מגישים מיד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.