1 חוצים את הפלפלים לאורכם ומסירים מהם את החרצנים והחלק הלבן החריף. 2. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה. 3. ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת ומהדקים מעט. 4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר וכשזה חם, מטגנים את הפלפלים עד שהם מזהיבים. 5. מחממים 2 כפות שמן בווק. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים תוך עירבוב כדקה. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. 6. מוסיפים את הפלפלים, מכסים ומבשלים יחד דקה. 7. מגישים עם אורז לבן ומפזרים מעל עלי כוסברה.