קציצות סלמון חמצמצותמחפשים מנת דג שהיא לא חריימה אבל גם לא דג בתנור? קבלו את הקציצות האלה: שילוב טעמים נפלא של לימון, רימון ודבש, עם רוטב ללקק את האצבעות. תכינו פעם אחת, המשפחה תדרוש אותן קבוע![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מסירים את העור מהדג כשהוא עדיין חצי קפוא (פשוט תופסים את הדג ומושכים את העור). 2 קוצצים את הדג בעזרת סכין ומעבירים לקערה. 3 מוסיפים את העירית, גרידת הלימון והמיץ, רכז הרימונים, הדבש, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב. 4 יוצרים קציצות ומטגנים כדקה מכל צד. מגישים עם לימון וכפית מהרוטב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|